Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.tonsilloperation.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Vi kan samla in och analysera data med Google Analytics för statistiska ändamål för att förbättra och skräddarsy innehållet på denna webbplats. Om du inte samtycker till att acceptera alla cookies på den här sidan kommer inte plugin-programmet att aktiveras. Du kan också välja bort Google Analytics-spårning genom att installera en analys blockerar som webbläsarinsticksprogram, t ex https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

Vilka vi delar dina data med och vilka rättigheter du har över dina data

All data som vi får, antingen genom din användning av webbplatsen eller genom information du väljer att dela med oss, kommer inte att offentliggöras eller delas med någon tredje part.

Om kommentarer är aktiverade för vissa delar av webbplatsen kan besökarkommentarer kontrolleras via en automatisk spammdetekteringstjänst.

Om du har skrivit några kommentarer på denna webbplats eller delat annan personlig information med oss kan du begära information om vilka personuppgifter vi har om dig. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Contact information

MediPrep information

Gunilla Lööf, mail@mediprep.se